Antalya - Turqi

1. TURQI/ ANTALYA/ Antalya - Zgjedhja Jone

Fluturime Charter për në Antalya. Mbi 330 Hotele Disponibël.

Datat e Fluturimeve për në  Antalya. Ju mund të kombinoni fluturimet tuaja sipas dëshirës me qëndrime të pa kufizuara.

Kujdes: Nisjet nga Tirana janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara dhe Kthimet janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara.
Nëse dëshironi mund të Rezervoni vetëm 6 netë në Hotele.

TIRANË - ANTALYA
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Tirana

Maj 2020

Qershor 2020

Korrik 2020

 Gusht 2020

Shtator 2020

29 Maj, 04:30
5 Qershor, 04:30

1 Korrik, 04:30

4 Gusht, 04:30

1 Shtator, 04:30


9 Qershor, 04:30

3 Korrik, 04:30

5 Gusht, 04:30

2 Shtator, 04:30


12 Qershor, 04:30

7 Korrik, 04:30

7 Gusht, 04:30

4 Shtator, 04:30


16 Qershor, 04:30

8 Korrik, 04:30

11 Gusht, 04:30

8 Shtator, 04:30


19 Qershor, 04:30

10 Korrik, 04:30

12 Gusht, 04:30

11 Shtator, 04:30


23 Qershor, 04:30

14 Korrik, 04:30

14 Gusht, 04:30

15 Shtator, 04:30

 

26 Qershor, 04:30

15 Korrik, 04:30

18 Gusht, 04:30

18 Shtator, 04:30

 

30 Qershor, 04:30

17 Korrik, 04:30

19 Gusht, 04:30


 

21 Korrik, 04:30

21 Gusht, 04:30


 


22 Korrik, 04:30

25 Gusht, 04:30


 


24 Korrik, 04:30

26 Gusht, 04:30

 

 

 

28 Korrik, 04:30

28 Gusht, 04:30

 

 

 

29 Korrik, 04:30


 

 

 

31 Korrik, 04:30

 

 

 

ANTALYA - TIRANË
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Antalya 

 
Maj 2020
Qershor 2020
Korrik 2020
Gusht 2020
Shtator 2020
29 Maj, 01:305 Qershor, 01:301 Korrik, 01:30
4 Gusht, 01:30 3 Shtator, 01:30

9 Qershor, 01:303 Korrik, 01:305 Gusht, 01:304 Shtator, 00:30

12 Qershor, 01:307 Korrik, 01:307 Gusht, 01:306 Shtator, 01:30

16 Qershor, 01:308 Korrik, 01:3011 Gusht, 01:3010 Shtator, 01:30

19 Qershor, 01:3010 Korrik, 01:3012 Gusht, 01:3013 Shtator, 01:30

23 Qershor, 01:3014 Korrik, 01:3014 Gusht, 01:3020 Shtator, 01:30

26 Qershor, 01:3015 Korrik, 01:3018 Gusht, 01:30 

30 Qershor, 01:3017 Korrik, 01:3019 Gusht, 01:30 


21 Korrik, 01:3021 Gusht, 01:30


22 Korrik, 01:3025 Gusht, 01:30


24 Korrik, 01:3026 Gusht, 01:30


28 Korrik, 01:3028 Gusht, 01:30


29 Korrik, 01:3031 Korrik, 01:30

 

 

 

Fluturime Charter pėr nė Antalya. Mbi 330 Hotele Disponibėl. Ju mund tė kombinoni fluturimet tuaja sipas dėshirės me qėndrime tė pa kufizuara.

Pikė Informacioni